Interview: Evi Geets

Published by hikedogs on

Evi Geets uit Heusden-Zolder heeft samen met haar vriendin Lies Koppens 8 honden, waarvan 3 sporthonden, 1 pup en 4 honden op pensioen. Ze doet mee aan vele wedstrijden bikejöring en dogscootering in zowel binnen- als buitenland en heeft hiermee al tig podiumplaatsen behaald. In 2022 behaalde ze tijdens het Belgisch kampioenschap bikejöring de derde plaats en tijdens het wereldkampioenschap bikejöring de 12de plaats van de 48 toppers. Evi en Lies kiezen ervoor om hun honden Fitmin te voeren, afhankelijk van de individuele noden van elke hond apart gezien.

Leer hier Evi beter kennen.

Welke sport heeft je voorkeur, canicross of bikejöring en waarom?

Spijtig genoeg heb ik in 2020 een knieblessure gekregen, waardoor canicross niet meer lukt. Bikejöring en dogscootering zijn nu de sporten waarvoor we ons 100% inzetten.

Waarom kies je voor onze Fitminvoeding voor je sporthonden en honden op rust?

De sporthonden doen het super op de Maintenance en Performance voeding. De honden die op pensioen zijn krijgen Senior. Alles wat ze nodig hebben zit in de voeding! Hun vacht blinkt mooi, stoelgang is perfect! Als ze de brokken in de kom horen vallen, beginnen ze al een feestje te geven… Een happy blaf en kwijl hoort er allemaal bij!

Wat is voor jou de mooiste prestatie, wedstrijd, anekdote, … die je bijblijft?

Elke wedstrijd is voor mij een mooie prestatie! We hebben al vele podiumplaatsen behaald, maar ook vele niet. Het plezier met mijn honden is onbetaalbaar en ze doen het ook super graag. Wij sporten voor de fun!

Heb je enige tips voor (beginnende) hondensporters?

Niet te snel willen beginnen met een jonge hond, wij beginnen pas vanaf 12 maand te trainen. De hond komt altijd op de eerste plaats! Gewoon genieten van de leuke momenten! Als er vragen zijn mogen die me gerust gesteld worden via bericht op facebook.

10%

korting, speciaal voor jou 🎁

Schrijf je in om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze laatste producten en aanbiedingen!

We sturen je geen spam! .
* Korting niet geldig op het Rex Specs assortiment.

×