Welkom bij de Fitmin Apotheek

Published by Michael Dufour on

Wij presenteren u de Fitmin-apotheek voor honden – een uitgebreide lijn van aanvullende voedingsmiddelen die de juiste ontwikkeling en werking van het organisme van de hond ondersteunt.

Onze aanvullende hondenvoeding combineert best practices met moderne wetenschap. Hun samenstelling weerspiegelt jarenlange ervaring met voeding. Hierdoor werkt het preventief op de gebieden die het belangrijkst zijn voor het gelukkige leven van onze viervoeters. Zij zijn het belangrijkste voor ons.

Nog meer gedeelde ervaringen

Alle honden hebben één ding gemeen: ze houden van bewegen. Het maakt ze gelukkig en vult de momenten die we met ze doorbrengen.

Een actieve hond heeft een goede gezondheid nodig. Als wij mensen ons niet in vorm voelen, zoeken we medische hulp. Fitmin-apotheek voor honden is er voor onze metgezellen.

In de loop van het leven van een huisdier kun je verschillende problemen tegenkomen en wij kunnen je helpen deze te voorkomen. Aanvullende voedingen van de Fitmin Apotheek voor honden bevatten zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en extracten van natuurlijke stoffen in een goed opneembare vorm. 

We helpen je om je hond preventief te verzorgen in de vorm van voedingsadditieven.
Deze leveren vitaminen en sporenelementen en ondersteunen natuurlijke processen in het lichaam.
Dankzij deze toevoegingen heeft je hond in de toekomst geen last meer van gewrichtspijn, een slechte vacht of zelfs een slechte adem.
Als er zich toch een probleem voordoet, kunnen onze additieven ook helpen.
Nutritionele supplementen voorzien het dier van de nodige stoffen in gevallen waar het nodig is om te reageren op een ongewone situatie en waar zelfs volledig en uitgebalanceerd hondenvoer niet kan voldoen aan de individuele behoeften van je hond.

De juiste keuze van toevoegingen ondersteunt bijvoorbeeld het herstel van een hond na het sporten of na een operatie en je bouwt zijn immuniteit op met behulp van heilzame antioxidanten.

Waarom aanvullende diervoeders gebruiken?

Wanneer u een aanvullend diervoeder kiest, vergeet dan één basisaspect niet. U moet altijd weten waarom, wanneer en welk soort aanvullend diervoeder u gebruikt. Tegelijkertijd moet je het altijd op de juiste manier combineren met alle voeding: voer, lekkernijen of andere supplementen.

BARF gebalanceerd

Ben je aan het barfen? Denk aan balans! In de Fitmin Apotheek voor honden vind je een speciaal aanvullend voer voor honden waarvan de voerbak ruikt naar thuis bereid voer.

Hoe je ook voedt, je moet ervoor zorgen dat de hond voldoende energie, voedingsstoffen, mineralen en vitamines heeft. Elke benadering van voeding heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Daarom vindt u in de Fitmin Apotheek voor honden ook speciaal aanvullend voer voor honden die met BARF gevoederd worden, ofwel zelfgekookt voer dat direct in de kom wordt gegoten.

10%

korting, speciaal voor jou 🎁

Schrijf je in om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze laatste producten en aanbiedingen!

We sturen je geen spam! .
* Korting niet geldig op het Rex Specs assortiment.

×